exbikfic

Viszont a BBC honlapján itt van ugyanez a hír kicsit részletesebben. Nemzetközi átverés, vagy mi? De persze még igaz is lehet. Micsoda idők, hatalmas, mutáns nyulak fognak elterjedni a földön, egyik fülük nagyobb, mint a másik, egész sor veteményt zabálnak fel percek alatt, ha pedig elfogy a répa, akkor ránkfanyalodnak majd, mit nekik növényevés, itt már semmi se szent, úgy, ahogy vannak, globalice veszélyeztetik majd az emberiséget. Mindezt pedig húsvét előtt egy héttel tudjuk meg, szép kilátások!

Bekapcsoltam reggel a tévét, hát csak futkosó fehér csíkok, sistergés, ezeket produkálta. De mindhárom földi csatornán. Mondom, kipurcant az antenna, merthogy az csak amolyan barkácsszinten ide-oda van rakosgatva, ugyanis már rég nem lehet rászerelni a készülékre, letört a dugója, a csuklórészében meg lehet, hogy eltört bévül a huzal, satöbbi, satöbbi, egyszóval, nem lenne csoda, ha bemondta volna az unalmast. Kibattyogtam hát a kamrába, hogy behozzam a régen nyugdíjba helyezett, ámde ki még nem hajított erősítős antennát. Gondoltam, lefertőtlenítem, lemosom a zuhannyal, megszárítom és üzembe helyezem, mert ha műsort akarunk, arra pillanatnyilag ez az egyetlen esély.
Aztán odakint belebotlottam a szomszédba, akitől megtudtam, hogy náluk se megy semmi a tévén, csak a műholdas adások, kérdem, mi van, ennyire kampánycsend van?
Antennát visszahelyez a lomok közé, bejön, gépet bekapcs, internetre rámász, kis válogatás után Info Rádióra rálel - és ott, sehol másutt, se Origón, se Hírkeresőn, se Hírstarton, se MTV honlapon, sehol, csak az Info Rádión megtud, hogy az Antenna Hungária 6-10-ig karbantartást végez, ezért nincsenek adások.
Azért jó, hogy van ez az Info Rádió. Info Rádió rulez!!!

*********
Némileg rontja az összképet, hogy ezt a cikket is az Info Rádió oldalán találtam. Hát, sose fogom megtudni, hogy most tényleg hülye vagyok, hogy nem hiszem el, vagy tényleg hülyének néznek.

süti beállítások módosítása