Az idén még nem is néztem horoszpókot, nosza, lássuk, hogy aki Bika, mire figyeljen.

Ez ugyan erre a hétre szólt, ami már lassan lefut, de nem vesztettünk semmit, legalább ellenőrizni lehet, mi vált be belőle:

Nyugodtan tervezgessen tovább, a Vénusz, az Ön uralmi planétája a továbbiakban is ebben segíti. Hosszú távú terveit vegye tehát komolyan, s némelyiket már ezen a héten igyekezzen megvalósítani – különösen akkor, ha a jegy harmadik hetében született. Egy barátja vagy ismerőse révén remek üzleti ajánlatot kaphat, amely ha nem is jelentősen, de segíthet anyagi helyzetén. (megjegyzem, semmilyen üzleti ajánlatot nem kaptam, én ajánlottam üzletet annak, aki bizonyos javítási munkálatokat fog végezni a házon, az igaz, hogy az üzlet létrejött) Szóba jöhet egy külföldi út, illetve külföldi munkalehetőség, amit természetéből adódóan alaposan át fog rágni (nem rágok semmit, nincs külföld). Baráti kapcsolatai lendületbe jönnek, és akivel haragban volt, újra szeretni fogja. (nem vagyok haragban, mindenki szeret, mert olyan kis tünci vagyok, hehe) Partnerét vagy házastársát is érhetik anyagi és egyéb sikerek, amely kapcsolatukat derűssé és harmonikussá fogja tenni (erre már inkább nem is mondok semmit). Kedden és szerdán azonban nem árt, ha egy tervét körültekintőbben kezeli, mert szétszórt és figyelmetlen lesz; egy pletyka rosszkedvűvé teheti, ám mielőtt tisztázná a helyzetet, várjon csütörtökig (egyszer majdnem sót szórtam cukor helyett a tejbegrízbe, de hogy kedden vagy szerdán? pletyka viszont biztosan nem volt).


Ennek, ami a mai napra szól, se füle, se farka, nem tudom, honnan fordították-ferdítették, de aki ebből ért valamit, az nagyon para vagy nagyon ezoterikus:

A mai bolygókapcsolatok hatása, hogy a szenvedélyek nagyon szenzitívek lesznek. Sok esetben a hatás azonban észrevétlen, kivéve a csendes zene szeretetét. Ami a külső körülményeket illeti, népszerűséget, kellemes életkörülményeket és kellemes kapcsolatokat hoz a másik nemmel, még akkor is, ha ez nem tart sokáig. (a másik nemmel? ja, tudom már, átjön a szomszéd a fiával és a fent említett üzleti megállapodás szerint bontják a romos kamrát hátul az udvarban) Sok függ attól, hogy érzéseidnek megfelelő levezető csatornát találj, mert erős benned a kalandvágy. (méghogy kalandvágy! bennem! ahhoz újra kellene születnem)


Aztán itt egy másik mára, ez se jobb:

Érezhetően sokat változik ma ön körül minden (na, az ki van zárva). A levegő szinte forr mindenütt, ahová csak belép (persze, megyek és begyújtom a gázt a konyhában, hacsak attól nem fog forrni a levegő), olyan hatalmas a pozitív kisugárzása. Ezt most már ön is észreveszi, és ki is használja.


Ebből ennyi bőven elég, most egy fél évre biztosan letudtam a horoszkóptanulmányozást.
Sokkal jobban foglalkoztat, hogy lassan lerobbanok teljesen, annyira fáj a derekam. Úgyhogy ha a horoszkópom takarítást jósolna, még akkor is elmarad ma a porszívózás, meg minden elmarad, ami felesleges mozgást igényel. Gyógyszernyelés van, kenegetés van, ülés van bebagyulálva és várakozás van, hogy holnapra vagy holnaputánra elmúlik. Fel kellene hívni a vietnámi csodadokit, aki helyre szokott tekergetni. Nyaff.